info@realityjednoducho.sk 0949 866 684

Detaily

4 izbový » 84102 Bratislava IV , Saratovská 348,000

Podrobnosti

  • Typ:Byt
  • Rozloha:128
  • Počet izieb:4
  • Kúpelne:1

Budova

  • Postavená v roku:2008
  • Garáž:2
 

Cena

  • Cena: 348,000

Popis

Ponúkame na predaj veľkorysý 4-izbový byt s balkónom na Saratovskej ulici v krásnom prostredí zelenej Dúbravky – Bratislava. Nachádza sa na 3. nadzemnom podlaží a disponuje podlahovou plochou 128 m2 + 9 m2 balkón, orientácia bytu je V-Z. Byt už na prvý pohľad zaujme svojou praktickou dispozíciou, čo znamená otvorená denná časť cca. 50 m2 a nadštandardne veľké spálne. Je to byt v kvalitnom prevedení, vhodný pre rodinu.

DISPOZÍCIA: vstupná chodba, samostatné WC s umývadlom, spálňa s veľkým šatníkom na mieru, nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (sklokeramická varná doska, umývačka riadu, samostatne stojaca chladnička s mrazničkou), jedálenská časť prepojená s obývačkou a pracovným kútom, veľká kúpeľňa s vaňou, dvojumývadlom a WC, kde sa nachádza práčka a sušička, 2x detská izba, kde prístup na balkón je z jednej izby. (viď. pôdorys)

Byt sa predáva v štandarde: laminátové podlahy, sanita v kúpeľni – obklady a dlažby, vaňa, interiérové dvere so zárubňami, plastové okná s vnútornými žalúziami, nová kuchynská linka, 2x veľký šatník v izbách, vchodové bezpečnostné dvere.

VÝHODY: kolaudácia v roku 2008, energetický certifikát budovy je v triede A0, moderné a čisté spoločné priestory, priestranná denná časť, 2x WC, 2x parkovacie státie v podzemí.

LOKALITA: Polyfunkčný objekt RUSTICA Dúbravka je situovaný pri hlavnej dopravnej tepne – Saratovskej ulici, z ktorej je napojenie na diaľnicu D2. Je tu výborná občianska vybavenosť – dopravné napojenie autom, aj MHD – autobusy, električka, blízkosť materských, základných aj stredných škôl, v pešej dostupnosti je British International School. Hneď pri dome je BILLA, kaviareň, LifeGym fitness, oproti cez cestu LIDL a Obchodný dom Saratov, Zdravotné stredisko Saratovská, viaceré súkromné špecializované ambulancie a tiež novootvorená Nemocnica Bory, v okolí nájdete detské ihriská, príroda – napr. turistika na Devínsku Kobylu a veľa zelene. Táto časť mesta je priaznivá pre rodinný život a šport – zimný štadión, neďaleko kúpalisko Rosnička, oceníte aj nákupné centrum Bory Mall, Hornbach len 7 min. autom.

Mesačné náklady na byt boli upravené od 8/2024 na 246 € zálohový predpis + 130 € fond opráv (4 osoby) + 2x 30€ za každé podzemné parkovacie státie + elektrina.

Cena bytu je 348.000 EUR + 2x parkovacie státie v podzemí, každé za cenu 17.000 EUR.

Komentáre

Komentáre

Obrázky

Kontakt

 

Overenie